Jürgen Klopp je u posljednje vrijeme u sukobu s novinarima

 PAUL ELLIS Afp
Nijemac je malo nervozan

Jürgen Klopp u novom sukobu s novinarima, njegova izjava o slavnom derbiju izazvala je zanimljivu reakciju

‘Ne mogu detaljnije objasniti jer svi vi niste u stanju to napisati na pravi način‘
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2021. 18:09

Liverpoolov trener Jürgen Klopp ovih dana nije baš u najboljim odnosima s novinarima. Prošlog tjedna ušao je u sukob s jednim novinarom zbog toga što je Afrički kup nacija nazvao 'malim turnirom', a sada je na meti zbog izjava o Merseyside derbiju kojeg Liverpool sutra igra protiv Evertona.

Njemački stručnjak je prije dva dana rekao kako mu dvoboji protiv Evertona nisu dragi.

"To je uvijek potpuno drugačija utakmica od ostalih. Ne sviđa mi se intenzitet igre na tim derbijima, malo je prejak za moje standarde. Volim ja fizički nogomet, nemam problema s tim stilom igre - uostalom i mi igramo tako, ali u tim derbijima ljudi često stavljaju previše toga. Ne mogu reći da mi je to najdraža utakmica godine", rekao je Klopp tada i izazvao mnoge reakcije u Engleskoj.

Danas je priča dobila nastavak. Na druženju s novinarima uoči utakmice protiv Engleske, novinar BBC-a je pitao Kloppa može li detaljnije objasniti zašto ne voli igrati protiv Evertona. To je izazvalo zanimljivu reakciju njemačkog trenera.

"Ne mogu detaljnije objasniti jer svi vi niste u stanju to napisati na pravi način", obratio se svim novinarima i nastavio:

"Ništa drugo nemam za reći o tome - rekao sam što sam rekao i od tog trenutka se pripremam za tu utakmicu kao za svaku drugu."

Utakmica između Evertona i Liverpoola na rasporedu je sutra od 21:15. Liverpool se uoči nje nalazi na 3. mjestu Premiershipa s 3 boda manje od momčadi Chelseaja dok je Everton na 14. mjestu.

Linker
19. travanj 2024 12:07