IAN KINGTON Afp
IZNIMNO ZAINTERESIRAN

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda stala u red za kupnju Liverpoola! ‘Kakav je to klub! Jako bih to volio‘

Favorit je isprva bio najbogatiji Britanac Sir Jim Ratcliffe, ali je on rekao da ga to ne zanima
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. studeni 2022. 09:09

Prije nekoliko dana objavljena je vijest kako su Liverpoolovi vlasnici Fenway Sports Group objavili da je ovaj slavni klub na prodaju. Naravno da je takva objava pokrenula lavinu reakcija, te mnoštvo zainteresiranih za kupnju poneke dionice. Jedan od njih je i UFC-ova zvijezda Conor McGregor, koji je putem društvenim mrežama iskazao interes za kupovinu Liverpoola. McGregor zarađuje milijune, ali Liverpoolova je vrijednost najmanje 5 milijardi eura, pa je jasno da on ne može biti većinski vlasnik.

McGregor je pak odgovarajući na pitanje o tome bi li želio biti vlasnik Liverpoola napisao: "Volio bih to! Zatražio sam podatke o toj prodaji čim sam čuo. Kakav razvoj događaja! Kakav klub!"

Legenda UFC-a pridružila se tako popisu potencijalnih kupaca koji su se pojavili nakon što su objavljene vijesti da FSG traži nove vlasnike.

Favorit je isprva bio najbogatiji Britanac Sir Jim Ratcliffe, ali je on rekao da ga to ne zanima, te da će umjesto toga novac usmjeriti na Nicu iz Ligue 1. Svi čekaju hoće li se javiti netko iz arapskog svijeta...

Linker
21. travanj 2024 17:00