GIUSEPPE CACACE Afp
ŽELI ISKORISTITI PRILIKU

Je li na pomolu transfer bomba? Cristiano Ronaldo se ponudio bivšem klubu kao zamjena za ozlijeđenu zvijezdu

U dresu Real Madrida Cristiano Ronaldo osvojio je četiri od pet nagrada Zlatne lopte
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 21. studeni 2022. 07:46

Cristiano Ronaldo zasada je prvo ime nadolazećeg prijelaznog roka. Njegov intervju kod Piersa Morgana u kojemu je žestoko kritizirao svoj aktualni klub Manchester Uniteda i njegovog trenera, Erika Ten Haga. Eksplozivnim izjavama iznudio je raskid ugovora budući da nije želio nastaviti u Manchesteru, a španjolski Sport navodi da peterostruki osvajač Zlatne lopte ima veliku želju povratka na staro mjesto.

Kako na Old Traffordu planiraju raskinuti Ronaldov ugovor sedam mjeseci ranije bez plaćanja 16 milijuna funti za koje se predviđalo da će Portugalac zaraditi do lipnja 2023., počelo se špekulirati o mogućim opcijama, a engleski su mediji pisali o interesu Chelsea koji postoji još otkako je prije ljeta klub preuzeo američki konzorcij na čelu s Toddom Boehlyjem.

image
ISABELLA BONOTTO/AFP/PROFIMEDIA Isabella Bonotto/afp/profimedia

Međutim, kako se Karim Benzema povukao iz reprezentacije Francuske na Svjetskom prvenstvu nakon što je zaradio ozljedu bedra, otvorilo se pitanje napadača u Real Madridu, a Cristiano Ronaldo se ponudio svom bivšem klubu, kako prenosi DailyMail. U klubu za koji je nastupao čak devet godina te je u tom periodu osvojio četiri naslova Lige prvaka i jednako toliko nagrada Zlatne lopte, proveo je, po mnogima, najbolji period svoje karijere.

Španjolci pišu da je Florentino Pérez već u potrazi za napadačem i ima dobar odnos s Cristianom unatoč njegovom turbulentnom odlasku u Juventus. Predsjednik nikada nije želio druge uloge, a također smatra da bi s oporavkom Benzeme Portugalac trebao imati sporednu ulogu koja bi zbog njegovog karaktera bila vrlo komplicirana.

Linker
25. travanj 2024 01:58