Eleanor Hoad/every Second Media//shutterstock Editorial/profimedia
FA KUP

Coventry City, Southampton i Leeds United izborili osminu finala, poznati parovi

Coventry je na svom terenu u utorak bio uvjerljiv protiv Wednesdaya sa 4-1
Piše: HinaObjavljeno: 06. veljača 2024. 23:28

Engleski nogometni drugoligaši Coventry City, Southampton i Leeds United izborili su u utorak prolazak u osminu finala FA Kupa zahvaljujući pobjedama u ponovljenim susretima 4. kola protiv također drugoligaških sastava Sheffield Wednesedaya, Watforda, odnosno Plymouth Argylea.

Coventry je na svom terenu u utorak bio uvjerljiv protiv Wednesdaya sa 4-1 te je za nagradu dobio dvoboj protiv amatera iz Maidstone Uniteda u osmini finala za 20 dana.

Sigurnu domaću 3-0 pobjedu ostvario je i Southampton protiv Watforda, a on će u osmini finala gostovati kod Liverpoola 28. veljače.

Leeds je, pak, za pobjedu na gostovanju kod Plymoutha morao igrati produžetak, ali je i on u konačnici upisao uvjerljiv uspjeh od 4-1. No, Leeds još uvijek ne zna svog suparnika u osmini finala, bit će to bolji iz ogleda Aston Ville i Chelseaja koji će svoj ponovljeni susret igrati u srijedu u Birminghamu. I upravo će pobjednik susreta Aston Villa - Chelsea biti domaćin protiv Leedsa.

Od ranije je poznato kako će u osmini finala igrati i Bournemouth - Leicester City, Blackburn Rovers - Newcastle United, Luton Town - Manchester City i Wolverhampton Wanderers - Brighton and Hove Albion, dok će posljendnji par činiti pobjednik utakmice Nottingham Forest - Bristol City, koji će se igrati u srijedu, te Manchester United.

Linker
09. svibanj 2024 20:17