Victor Lindelöf osjetio je mučninu na utakmici

 SHAUN BROOKS/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Shaun Brooks/action Plus/Shutterstock Editorial/Profimedia
NOVI ZABRINJAVAJUĆ SLUČAJ

Braniču Uniteda naglo pozlilo, jedva je disao, a liječnici mu odmah naložili nošenje srčanog monitora

Zvijezda diva iz Manchestera je još jedna u nizu slučajeva srčanih problema kod sportaša
Piše: HinaObjavljeno: 14. prosinac 2021. 16:09

Branič Manchester Uniteda Victor Lindelof morat će dva dana nositi srčani monitor da bi se otkrilo više o njegovim problemima s disanjem za vrijeme subotnje utakmice Premier lige protiv Norwicha, objavili su britanski mediji.

Lindelof je morao napustiti susret u 74. minuti jer se nije osjećao dobro. Iz kluba su poručili da problemi s disanjem nemaju veze sa koronavirusom, a trener Uniteda Ralf Rangnick izjavio je da je imao abnornalno visoki srčani ritam.

Ovo je još jedan u nizu zabrinjavajućih slučajeva srčanih problema kod vrhunskih nogometaša. Danac Christian Eriksen se na Euru srušio tijekom utakmice sa Finskom jer je doživio srčani udar, ali je brzom intervencijom reanimiran i spašen mu je život. Kasnije mu je ugrađen srčani defibrilator.

Također tu je i slučaj od prije mjesec i pol dana kada je napadač Barcelone Sergio Aguero zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak na utakmici protiv Alavesa. Aguero se uhvatio za prsa i potom je legao na travu. Nakon toga žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Dijagnosticirana mu je srčana aritmija zbog koje bi mogao prekinuti igračku karijeru.

Linker
16. travanj 2024 20:13