JORDAN CROSBY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Jordan Crosby/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Bizarna priča: Navijač prodaje vlastitog psa za smiješnu cifru jer mu je pojeo ulaznice za veliki finale

Svoje emocije podijelio je na društvenoj mreži, a javili su se brojni nogometni obožavatelji
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 22. veljača 2023. 17:45

Navijač Newcastlea Alan Carling bio je dovoljno ljut nakon što je njegova momčad u subotu poražena 2:0 kod kuće od Liverpoola. Vratar Nick Pope isključen je u tom okršaju što znači da će biti suspendiran za nedjeljni finale Carabao Kupa kojeg na Wembleyju igraju protiv Manchester Uniteda. Zatim se dogodilo nešto još gore za Alana - pas mu je pojeo ulaznicu za spomenuti finale.

- Ovo je moj pas Rudy. Rudy je malo štene i misli da su pisma poslana poštom invazija na njegov dom. Nakon što sam se vratio s gledanja Newcastlea koji je prvi put ove sezone izgubio kod kuće protiv Liverpoola, primio dva gola i dobio isključenje golmana u prvom poluvremenu. Rudy je mislio da će me nasmijati ako pojede karte za Wembley koje su mi stigle dok sam bio na utakmici. Pas je na prodaju, £5. - napisao je Alan na svojem instagram profilu.

Nogometni obožavatelji podijelili su s njim slomljeno srce, a neki su rekli da je pas tajni navijač Sunderlanda (njihov mrski rival). Newcastle se posljednji put suočio s Unitedom na nacionalnom stadionu u finalu FA kupa 1999., ali tamo se nisu bajno proveli jer su golovi Teddyja Sheringhama i Paula Scholesa donijeli Crvenim vragovima pobjedu 2:0. Momčad Erika ten Haga nakon lošeg starta nalazi se u bajnoj formi i trenutno su treći s 49 bodova, dok je Newcastle s osam manje na petom mjestu.

Linker
18. svibanj 2024 19:08