Getty Images
ROŠADE U KADRU

BILIĆA NAPUŠTA I NAJVEĆI MU MILJENIK? Engleski velikan ozbiljno grize i ne pušta, Hrvat rješenje traži u nesretnom Španjolcu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. prosinac 2016. 14:06

Menadžer West Hama Slaven Bilić ima problema s rezultatima, pa je nužno definirati pitanje igračkog kadra. Hrvatskog stručnjaka bi mogla pogoditi vijest o mogućem odlasku ponajboljeg igrača Dimitrija Payeta, ali na vratima londonskog kluba je navodno nogometaš Paris SG-a Jese Rodriguez, pišu strani mediji.

Payet bi mogao u Manchester United za odštetu od 41 milijun eura, tvrde engleski mediji, a transfer bi se mogao dogoditi već u siječnju, odnosno za nekoliko tjedana. Menadžer kluba s Old Trafforda Jose Mourinho je navodno nagovorio sjajnog Francuza na dolazak, pa bi Bilić lako mogao ostati bez jednog od glavnih pojedinaca.

Španjolac Jese bi bio zamjena za Payeta, a danas član PSG-a je dugo godina igrao u madridskom Realu, da bi ovog ljeta na nagovor Unaija Emerya preselio na Park Prinčeva. Nije se naigrao u francuskom prvaku, a osim West Hama zainteresirana je i talijanska Roma.

Linker
23. rujan 2024 09:23