Reuters / Phil Noble Livepic
ZAUSTAVLJENA SERIJA

BILIĆ NIJE SKRIVAO NEZADOVOLJSTVO 'Frustrirajuće je ovako izgubiti. Naravno da smo razočarani...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2016. 22:24

Nakon tri uzastopne pobjede West Ham Slavena Bilića poražen je na gostovanju kod Leicestera 1:0. S obzirom da je riječ o aktualnom prvaku Engleske i nije neko iznenađenje, ali hrvatski trener misli da su njegovi 'čekićari' mogli izvući makar bod.

"Vrlo je frustrirajuće ovako izgubiti utakmicu. Počeli su bolje i bili su bolja momčad prvih 20 minuta i u tom su periodu zaslužili zabiti, ali onda smo mi zaigrali bolje i imali smo nekoliko dobrih prilika u prvom dijelu iz kojih smo morali zabiti", objasnio je Bilić nakon utakmice koju je presudio gol Slimanija iz 20. minute.

"U drugom dijelu nedostajao nam je taj završni dodir, završna lopta. Dali smo sve od sebe i šteta je ovako izgubiti. Teško ih je slomiti. Imali su puno igrača u svom šesnaestercu, ali mi smo u pravilu imali igrače u dobrim pozicijama svo vrijeme i jednostavno nismo mogli zabiti.

Naravno da smo sada potišteni i razočarani, ali znamo da igramo dobro i to je nešto na čemu možemo graditi. Mislim da smo zaslužili nešto izvući iz utakmice", dodao je hrvatski trener čija je momčad pretrpjela deveti ovosezonski poraz.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
22. rujan 2024 23:16