Drago Sopta / CROPIX
PORTUGALAC U MODROM

Predstavljen Tonel: 'Kad sam čuo da me Dinamo želi, nisam trebao dvaput razmišljati'

Piše: ArhivaObjavljeno: 01. rujan 2010. 18:30

Još jedno pojačanje predstavljeno je danas u prostorijama Dinama. Nakon što su zagrebački klub pojačali Crnogorac Fatos Bećiraj te Sibenčanin Ante Rukavina, red je došao i na treće pojačanje, a riječ je o portugalskom reprezentativnom braniču, Tonelu.

Kad sam čuo da me Dinamo želi nisam trebao dvaput razmišljati. Presudila je povijest kluba. Znam za Bobana, Šukera, Modrića... Svi su napravili vrhunske karijere - rekao je Tonel te kazao i nekoliko riječi o novom treneru Vahidu Halilhodžiću - Znam za Halilhodžića, radio je u Francuskoj i ima sjajne reference. Vjerujem da će napraviti dobar posao i u Dinamu.

Nakon nekoliko uvodnih riječi Tonel se osvrnuo i na maksimirski stadion:

- Stadion je star, ali travnjak je ok. Kad su tribine pune vjerujem da je dobra atmosfera, a to je najvažnije. Grad je prekrasan, nisam puno vidio, ali ovo što jesam, zadovoljan sam - kazao je Tonel.

Drago nam je da smo uspjeli zaključiti posao sa takvim igtračem kao što je Tonel jer to je ujedno bio i profil igrača kakvog je naš trener želio i koji je na sreću svih nas došao ovdje - iznio je Zoran Mamić.

Linker
27. rujan 2024 09:33