AFP
A PLATILI GA 35 MILIJUNA

Predsjednik Reala priznao zašto je doveo Matea: Ovo se Kovačiću neće nimalo svidjeti

Predsjednik španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Florentino Perez otkrio je u razgovoru za radio Cadena Ser zašto je ljetos kupio hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. rujan 2015. 17:46

Kovačića je Real doveo iz milanskog Intera uz odštetu od nekih 35 milijuna eura, a iz milanskog kluba su još ranije otkrili kako su se na prodaju odlučili kako bi izravnali račune i zadovoljili kriterije financijskog fair-playa.

Sada su iz Reala objasnili njihove motive transfera. Preciznije, učinio je to Perez.

" Benitez mi je na njega ukazao i rekao mi je da ga gleda već dvije godine, a i Modrić nam je rekao da je fenomen. Zato smo razmišljali da li nam treba kako bismo pojačali klupu i onda smo ga odlučili uzeti“, objasnio je Perez.

Mladog hrvatskog veznjaka ovakva Perezova izjava zasigurno neće razveseliti, iako mu je već i od ranije zasigurno bilo jasno da će se trebati dobrano namučiti kako bi izborio mjesto za udarnu postavu 'los blancosa'.

Osim o Kovačiću Perez je u intervjuu pričao i o propalom transferu Davida De Gee i opet je prst krivice za neviđenu blamažu uperio prema Manchester Unitedu.

Linker
23. rujan 2024 00:39