Uruguay's striker Diego Forlan celebrates after scoring during the 2010 World Cup third place football match Uruguay vs. Germany on July 10, 2010 at Nelson Mandela Bay stadium in Port Elizabeth. NO PUSH TO MOBILE / MOBILE USE SOLELY WITHIN EDITORIAL ARTICLE - AFP PHOTO / RODRIGO ARANGUA
 AFP
FORLAN

'Pozove li me Inter - stižem!'

Poznato je da ga osvajači Lige prvaka već neko vrijeme prate i da bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 28. kolovoz 2010. 15:14

Poraz koji su doživjeli od madridskog Atletica u utakmici UEFA-inog Superkupa (2-0) mogao bi natjerati Interovo čelništvo na još malo akcije u prijelaznom roku nogometaša.

Meta bi pritom mogao biti jedan od najboljih napadača današnjice, Urugvajac koji je obilježio Svjetsko nogometno prvenstvo na kojem je bio proglašen najboljim igračem i koji već godinama ne spušta razinu svojih dobrih igara - Diego Forlan.

Forlan je u utakmici u petak odigrao uvodne 82 minute protiv Intera, no nije postigao gol. Poznato je da ga osvajači Lige prvaka već neko vrijeme prate i da bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima, a ništa protiv toga ne bi imao niti sam Urugvajac koji se potrudio otvoriti "vrata" transferu.

- Pozove li me Moratti reći ću "da" - vrlo je precizan Forlan.

U Interu ne skrivaju da žele pojačanje, no teško je reći hoće li Interov predsjednik baš u Forlanu vidjeti spasitelja. U svakom slučaju, trener momčadi Rafael Benitez kaže:

- Vidjet ćemo možemo li još što napraviti.

Linker
24. rujan 2024 17:22