Drago Sopta / Cropix
BEZ OBRAZLOŽENJA

POLJUDSKI APSURDI Prijavili Anasa za Europu, a onda ga poslali da trenira u - Rijeku!

Apsurdna situacija traje već mjesecima i ma koliko bio čudan tijek zbivanja, izostanak službenog stava s Poljuda, učinio je kompletnu priču nečim uobičajenim
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. srpanj 2012. 11:15

U srijedu navečer Anas Sharbini odradio je svoj uobičajeni trening na igralištu Rječine. Momčad je u Međugorju, a premda je Anas prijavljen za Europu, ne trenira s ostatkom momčadi (oporavljenici i ozlijeđeni) koji se nalazi u Splitu.

Uz sve to, nije ni produljio ugovor sa Hajdukom. Apsurdna situacija traje već mjesecima i ma koliko bio čudan tijek zbivanja, izostanak službenog stava s Poljuda, učinio je kompletnu priču nečim uobičajenim.

Kao da je normalna pojava što najskuplji igrač kluba, vrijednosti procijenjene na tri milijuna eura, trenira u Rijeci, a ne s momčadi u Splitu. I pritom se nitko u Hajduku ne zabrinjava što se događa s njihovom najjačom igračkom vedetom manje od sedam dana prije prve utakmice sa Skontom.

Hajduk pobijedio Imotski 4-0, dva gola Maglice

Po povratku iz Međugorja Hajduk je jučer odigrao zatvorenu trening utakmicu protiv drugoligaša Imotskog na stadionu Gospin dolac. Splićani su pobijedili s 4:0 , dva gola postigao je Maglica, po jednom su strijelci bili Vukušić i Kukoč.

Linker
21. rujan 2024 22:30