Seskimphoto/seskimphoto/profimedia
DOSAD NEISPRIČANA PRIČA

Policija u sobi bivšeg Dinamovog dijamanta pronašla pištolj! Podignuta uzbuna, a onda veliki preokret...

La Gazzetta dello Sport objavila je detalje iz dosad nepoznate anegdote bivšeg igrača Dinama
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 18. studeni 2022. 14:44

- U sobi 1104 je pištolj. Zovite policiju! – tako je, prema Gazzeti, 24. rujna prošle godine, započela pomalo bizarna priča u kojoj je jedan od glavnih aktera bio nekadašnji Dinamov igrač Ante Ćorić.

Talijani pišu da su službenici 16. policijske postaje Moteverde, po dojavi o navodnom pronalasku vatrenog oružja, izašli na teren, došli u rimski hotel Lifestyle, te ustvrdili da se sobom 1104 koristi upravo 25-godišnji Hrvat. Nakon provedenih preliminarnih istražnih radnji, konstatirali su kako je ono što na prvi pogled neodoljivo podsjeća na Berettu APX, zapravo samo njezina vjerna replika. Pronađeni predmet, naime, bio je "airsoft" pištolj koji radi na plin ili komprimirani zrak.

Cijelu uzbunu diglo je hotelsko osoblje, koje je sam Ćorić zamolio da pokupi njegove stvari koje su se nalazile u sobi, budući da je bio na putu i nije ih mogao osobno preuzeti. U jednom trenutku, tijekom čišćenja sobe, djelatnici hotela tako su u ladici stola naišli na spomenutu igračku i uspaničili se, misleći da je riječ o pravom vatrenom oružju. Posjedovanje "airsoft" pištolja, dakako, nije zločin, a o cijelom događaju Ćorića je u konačnici obavijestio upravitelj hotela.

Podsjetimo, rođeni Zagrepčanin je u srpnju 2018. Maksimir zamijenio Olimpicom i pridružio se Romi u transferu vrijednom šest milijuna eura. Iz rimskog kluba slali su ga na posudbe u Almeríu, Venlo, Olimpiju i Zürich, a krajem lipnja ove godine ponovno se vratio u rimsku prijestolnicu. U dresu "vučice" zaigrao je tri puta, a jednako toliko ima i nastupa za hrvatsku reprezentaciju, za koju je debitirao u svibnju 2016. godine, dok je na klupi "vatrenih" sjedio Ante Čačić.

Linker
09. travanj 2024 19:39