Robert Belošević / Cropix
GDJE NASTAVITI KARIJERU?

Pletikosa: Inozemstvo ili Hajduk? Ništa ne znam, vidjet ćemo što će reći u Spartaku

Marko Naletilić me svaki dan obavještava o situaciji, važemo određene destinacije koje su nam ponuđene, vidjet ćemo, ima još vremena - rekao je naš vratar
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 17. lipanj 2011. 19:34

Stipe Pletikosa je bio na odmoru u SAD-u, čim se vratio u Hrvatsku mobitel mu je “prolupao”.

- Imam određenih poziva, zanimljivih interesenata, ali sve je to u preliminarnoj fazi. Marko Naletilić me svaki dan obavještava o situaciji, važemo određene destinacije koje su nam ponuđene, vidjet ćemo, ima još vremena, mercato počinje službeno tek za dva tjedna.

Hajduk je izuzetno zagrijan za vaš povratak?

- Već sam kazao o tome što sam imao. Hajduk je uvijek posebna priča moje karijere, a sada što će se dalje događati ne ovisi ni o meni, a ni o Hajduku. Mene ugovor veže za moskovski Spartak, oni će biti među ključnima u definiranju mogućih destinacija. Spartak je s Tottenhamom imao ugovor o odšteti, da sam ostao u Spursima automatski bi Moskovljani dobili novac.

Da, ali ulazite u posljednju godinu ugovora, Spartak vas mora plaćati ako ostanete, a nemaju vas interesa zadržati kad ste, među ostalim, ograničen kvotom stranaca?

- Sve to stoji, ali u nogometu vas ništa ne smije iznenaditi. Meni je najvažnije da se skrasim u sredini u kojoj ću dobiti priliku da branim u kontinuitetu. To je važnije nego išta drugo.

Možemo li reći da osim Hajduka ima i inozemnih interesenata?

- To je činjenica, ali pričekajmo dok se ne razbistre sve opcije.

Linker
24. rujan 2024 18:40