footballzz.com
MODRIMA SE CRNO PIŠE

Perreira: Utakmica protiv Dinama nam je ključna; Rodriguez: Idemo maksimalno!

Proglašavati nas favoritom je pogrešan pristup. Znamo kakve nas poteškoće očekuju u utakmici koja je ključna za naš cilj, a to je prvo mjesto u skupini - kaže trener Porta
Piše: Alen MaričićObjavljeno: 20. studeni 2012. 16:34

Iako je zagrebački Dinamo u četiri ovosezonske utakmice Lige prvaka ubilježio isto toliko poraza, a pritom nije zabio ni gol, trener Porta Vitor Pereira ne želi da se na njegovu momčad stavlja teret favorita…

Porto i Dinamo će se sudariti na Dragau u srijedu u sklopu 5. kola skupine A. Portugalski prvak je u četiri kola skupio deset bodova i već je osigurao drugi krug, ali ne i prvo mjesto u skupini.

- Proglašavati nas favoritom je pogrešan pristup. Znamo kakve nas poteškoće očekuju u utakmici koja je ključna za naš cilj, a to je prvo mjesto u skupini. To je ono što želimo i zato neće biti laganijeg pristupa. Ući ćemo maksimalno u utakmicu kao i uvijek - prenose portugalski mediji Pereirinu izjavu.

A jedna od najvećih opasnosti po Dinamo će biti sjajni kolumbijski napadač James Rodriguez (21). Rodriguez ove sezone igra u velikoj formi: u portugalskom je prvenstvu u devet utakmica postigao šest golova i šest puta asistirao, a u Ligi prvaka je dodao po jedan pogodak i asistenciju. Odlične brojke privukle su pažnju mnogih europskih klubova, ali mladić tvrdi da ga takve priče nimalo ne zanimaju.

- Sto posto sam fokusiran na Porto. Treniram kako bih bio bolji sa svakim danom, a kao i svaka mlada osoba, želim naučiti što je više moguće - poručio je Rodriguez.

Premda je Porto već osigurao prolazak u drugi krug Lige prvaka, a Dinamo u četiri kola u skupini A nije zabio ni gol, a kamoli osvojio bod, Rodriguez tvrdi da neće biti opuštanja u srijedu.

- Svi se u ovom natjecanju žele predstaviti u dobrom svjetlu. Želimo pobijediti Dinamo i odigrati dobru utakmicu. Zato naš pristup mora biti vrlo ozbiljan. I bit će - najavio je Kolumbijac.

Linker
21. rujan 2024 16:30