Ivan Perišić
 Valerio Pennicino/Getty Images
ŽELE GA SA SVIH STRANA

PERIŠIĆEV AGENT RASPLAMSAO JE GLASINE O TRANSFERU 'Ivan je sretan u Interu, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2016. 21:27

Agent Ivana Perišića Tonći Martić dao je naslutiti kako bi njegov klijent ipak mogao napustiti redove milanskog Intera ovog ljeta. Učinio je to u razgovoru za FCInterNews.

Sjajni hrvatski veznjak propustio je prijateljsku utakmicu između Intera i Trenta zbog 'osobnih razloga', čime je potpirio medijska nagađanja da bi mogao napustiti redove Milana.

"Mogu li umiriti navijače Intera? Da apsolutno. Ivan nije igrao prijateljsku utakmicu zbog osobnih razloga, zbog privatnih stvari. Sve je u redu i nema problema. Znači li to da će ostati? Generalno bih rekao da, ali u nogometu nikad ne znate što će se dogoditi. To je zapravo pitanje za direktore koji će reći imaju li ponuda za njega", objasnio je Martić.

"Normalno je da je puno momčadi pokazalo interes za Perišića. Vjerujem da je on dosegao tako visoku razinu i da ne bi imao problema igrati bilo gdje u Europi. Ima četverogodišnji ugovor i sretan je što nosi dres 'nerazzurra'. Njegov je cilj imati sjajnu sezonu".

Prošle je sezone Perišić upisao sedam golova i pet asistencija u 34 nastupa u Serie A i bio je jedan od najboljih igrača 'nerazzurra', što je potaknulo interes mnogih klubova iz svih krajeva Europe, uključujući elitne klubove Premiershipa i Primere.

Linker
21. rujan 2024 08:43