Zagreb, 210810.Stadion Maksimir, 1. HNL, 5. kolo, seniori, susret NK Lokomotiva i NK Sibenik.Na slici: Mehmed Alispahic, Mislav Komorski.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
STATUS QUO

Pauk: Ostanak Alispahića u Šibeniku je odgovor na bezobrazno nisku ponudu

Ja sam član Šibenika i kao takav ću se ponašati. Trenirat ću s ostatkom momčadi. Teško mi je komentirati razgovore dva kluba - rekao je Mehmed Alispahić
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 11. siječanj 2011. 16:39

Jučer u 10 sati u dvorani za sastanke na Šubićevcu počelo je službeno okupljanje šibenskog prvoligaša. Najviše zanimanja okupljenih novinara i fotoreportera izazvalo je pojavljivanje Mehmeda Alispahića. Bugojanac se srdačno pozdravio s novinarima i suigračima, a u svojoj prigodnoj besjedi igračima se na temu Mehinog slučaja oglasio predsjednik Pauk.

- Kao što vidite, Mehmed je s nama, on je još uvijek igrač Šibenika s ugovorom do ljeta. Dinamo je ponudio bezobrazno nisku ponudu, na koju nismo mogli i nećemo pristati. Za sada je situacija takva i vidjet ćemo hoće li se situacija idućih dana promijeniti.

Sam igrač ponudio je pomirljivu izjavu:

- Ja sam član Šibenika i kao takav ću se ponašati. Trenirat ću s ostatkom momčadi. Teško mi je komentirati razgovore dva kluba. Ja sam u cijeloj priči nemoćan. Ali, nadam se da će se ta pat-situacija riješiti pozitivno za sve strane.

Trener Lokica je najavio žestoke pripreme, a kapetan Blažević je doslovce rekao “dvi riči”:

- Idemo raditi!

Linker
24. rujan 2024 18:28