FESTIVAL NOGOMETA

Ove zvijezde ne idu u Brazil: Svijet neće gledati majstorije Ibrahimovića, Balea, Hamšika

Piše: ArhivaObjavljeno: 20. studeni 2013. 21:40

Poznati su gotovo svi sudionici Svjetskog prvenstva, ostalo je još jedino vidjeti hoće li se Urugvaj kvalificirati, ali s obzirom na visoku pobjedu u prvoj utakmici (5:0) uzvrat je ostalo samo formalnost.

Interesantno je vidjeti popis igrača koji sa svojim reprezentacijama nisu uspjeli izboriti plasman u Brazil.

Prvi na listi je svakako najskuplji nogometaš svijeta svih vremena, reprezentativac Walesa i član madridskog Reala Gareth Bale. Osim njega, izdvaja se i sjajni Arsenalov veznjak Aaron Ramsey, koji igra u životnoj formi ove sezone za Topnike.

Cristiano Ronaldo pobrinuo se da SP ne vidi jedan od najboljih nogometaša današnjice, Zlatan Ibrahimović.

Brazil će propustiti i Danska, pa tako zaljubljenici u nogomet neće moći gledati i sjajnog Christiana Eriksena iz Tottenhama i Daniela Aggera iz Liverpoola. Gledatelji će ostati uskraćeni majstorija Jarmolenka (Ukrajina), Davida Alabe i Marka Arnautovića (Austrija) te turskih reprezentativaca Volkana Demirela, Nuri Sahina, Hamita Altintopa i Buraka Yilmaza.

Među gubitnike spadaju i Poljaci, koji u svojim redovima imaju grupu odličnih igrača kao što su Szczesny, Piszcek, Obraniak, Blazczczykowski i Lewandowski. Naravno tu je i reprezentacija Srbije koja je bila u skupini s Vatrenima koja također ima sjajne pojedince poput Ivanovića, Matića, Nastasića i Subotića.

KAKO BI IZGLEDALA NAJBOLJA MOMČAD SASTAVLJENA OD IGRAČA KOJI NE PUTUJU U BRAZIL

Cech - Piszczek, Subotić, Agger, Alaba - Jarmolenko, Ramsey, Hamšik, Bale - Ibrahimović, Lewandowski.

Linker
22. rujan 2024 02:39