AFP
ŠTOS S OLD TRAFFORDA

Otkrivena logika iza Unitedovih transfera - Van Gaal je čitao Nostradamusa!

Naravno, ovo nije ništa više od dobre zafrkancije, kao i ostatak opusa dotičnog apotekara. Uz pažljivo i pristrano čitanje, sigurni smo da bi se našlo nešto o velikom obrambenom ratniku iz Hrvatske koji dolazi u pomoć Keltima u Škotskoj
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. rujan 2015. 12:29

Manchester United je na svojoj Reddit stranici objavio zanimljivu, tj. bizarnu ikonografiju koja pokazuje da je legendarni francuski prorok (ili šarlatan, kako već uzmete) Nostradamus predvidio ljetni transferni rok momčadi s Old Trafforda!

Nostradamus je živio u 16 stoljeću, a radio je kao 'apotekar' - poznat je postao po svojoj knjizi Les Propheties, u kojoj je, po tumačenju mnogih, predvidio mnoge velike događaje u svjetskoj povijesti. Naravno, sve to treba uzeti s velikom rezervom, budući da su njegova 'proročanstva' vrlo apstraktna te su itekako podložna pristranosti tumačenja onih koji u njima vide budućnost.

Bilo kako bilo, neke zanimljive podudarnosti nađene su između njegovih zbunjujućih predviđanja i prijelaznog roka Uniteda u ljetu 2015. godine. Naravno, ovo nije ništa više od dobre zafrkancije, kao i ostatak opusa dotičnog apotekara. Uz pažljivo i pristrano čitanje, sigurni smo da bi se našlo nešto o velikom obrambenom ratniku iz Hrvatske koji dolazi u pomoć Keltima u Škotskoj.

Memphis Depay

Spominje se popravljanje starih puteva i novi koji će vodit prema Memphisu.

Bastian Svhweinsteiger

'Iz drugih zemalja doći će njemački princ na zlatnom tronu'.

Van Persie i De Gea

Određeni 'Robin' izazvat će velike probleme lordovima i princu, dok će neimnovani glasnik platiti glavom činjenicu da je ostao zatočen u Španjolskoj zbog 'ženske prijateljice?!'

Romero i Martial

'Geona i Monaco će otjerati veliku flotu nazad!'

Schneiderlin

'Pojavit će se kardinal iz Francuske.'

Darmian

'Prvi će biti spaljeni u Torinu.'

Linker
23. rujan 2024 08:25