DANIJEL PRANJIĆ

'Osjećam se bezvrijedno i frustrirano, na zimu sigurno odlazim iz Bayerna!'

Kolokvijalno rečeno, a kao što sam vam kazao u Dublinu, nema me ni na mapi. Teško mi pada ova situacija jer je živim prvi put u karijeri - rekao je Danijel Pranjić
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 30. rujan 2011. 11:13

Možda 11. kolovoza u Dublinu nije bio ljut na izbornika Slavena Bilića kad mu, nakon meča s Ircima, nije pružio ruku. Možda je podsvjesno Danijel Pranjić, nakon što je odgledao utakmicu s klupe, iskazivao ljutnju na opći status stand by igrača u münchenskom Bayernu. Kako god bilo, omaleni vižljasti vezni igrač bavarskog diva prvi put u karijeri živi noćnu moru za svakog profesionalca - ne igra!

- Jooj, nemojte mi ni spominjati, depresija je na svim nogometnim frontovima - kaže nam Pranjić u razgovoru povodom aktualnog marginalnog statusa u Bayernu, a uslijed čega je izgubio i mjesto u reprezentativnom krugu.

- Kolokvijalno rečeno, a kao što sam vam kazao u Dublinu, nema me ni na mapi. Teško mi pada ova situacija jer je živim prvi put u karijeri i stvarno je neugodna. Osjećam se frustrirano, bezvrijedan.

Drugog prosinca navršit ćete 30 godina. Nije neko doba za šetnju klupa-tribina?

- Nije, slažem se, zato ću se u zimskom periodu prestrojiti. Nešto jednostavno moram mijenjati jer ne mogu zamisliti cijelu sezonu u ovakvom stilu.

Linker
25. rujan 2024 04:26