RADIO S PRVOM MOMČADI

Okupljanje Barce: Alen Halilović odradio prvi trening pod vodstvom Luisa Enriquea

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 15. srpanj 2014. 16:21

U utorak je završio ljetni odmor za igrače Barcelone koji nisu nastupili na Svjetskom prvenstvu. Njima se, kao i članovima Barcelone 'B' među kojima je bio i Alen Halilović, na prvom treningu predstavio novi trener Luis Enrique.

Enrique je u sportskom kompleksu Ciutat Esportiva Joan Gamper na raspolaganju imao desetoricu iz prve momčadi kojih nije bilo u Brazilu. To su Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello i Bojan. Kako bi trening bio čim produktivniji, pridružio im je Halilovića i još dvanaestoricu igrača iz rezervne momčadi.

Nešto prije osam sati, novi strateg Barcelone na Twitter je stavio fotografiju travnjaka uz natpis: 'Sve je spremno za prvi trening'. Najavio je da će dnevno imati po dva treninga (9.30 i 18.30), a Barcelona prvu pripremnu utakmicu igra u subotu u 22 sata protiv Recreativa.

Na sličan je način jučer s pripremama započeo i Realov trener Carlo Ancelotti. U Valdebebasu je okupio desetoricu koji nisu vidjeli Mundijal (Arbeloa, Nacho, Carvajal, Isco, Illarra, Bale, Morata, Casemiro, López, Jesús) plus 12 igrača iz Real Castille.

Linker
23. rujan 2024 03:36