Zagreb, 040810.Stadion Maksimir.Liga Prvaka, 3. pretkolo, uzvratna utakmica.Susret NK Dinamo - Sheriff (Moldavija).Na slici: Filip Loncaric.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
NOVI PROBLEMI

Obistinile se crne prognoze - Filipa Lončarića čeka nova operacija i pauza do zime!

Lončarić nema sreće, ovo mu je treća teška ozljeda u posljednje tri i pol godine. Zanimljivo, ozlijedio se na travnjaku gdje je započeo seniorsku karijeru, 1. X. 2006.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. rujan 2010. 11:05

Crne prognoze nažalost su se ispunile. Vratar Modrih Filip Lončarić mora na operaciju koljena, a po liječničkim predviđanjima za treninge će biti spreman tek na početku zimskih priprema. Lončarić se ozlijedio na utakmici s Hajdukom u Splitu iskrenuvši lijevo koljeno. Jučer je obavio pregled magnetskom rezonancom koja je utvrdila da je ozljeda takve prirode da mora otići “pod nož”. Lončarić uistinu nema sreće, ovo mu je treća teška ozljeda u posljednje tri i pol godine. Zanimljivo, ozlijedio se na travnjaku gdje je započeo seniorsku karijeru, 1. listopada 2006. godine protiv Hajduka je debitirao na Poljudu.

Ove sezone nakon nešto slabijeg početka počeo je braniti izvrsno, djelovao je sve sigurnije i superiornije, a trener Vahid Halilhodžić naglasio je kako je pred njim velika vratarska karijera i predvidio mu ogroman europski iskorak. Nažalost po mladog vratara, nesreća je opet pokucala na vrata, operacija koljena udaljit će ga s travnjaka nekoliko mjeseci. U Maksimiru svi vjeruju da će njegov treći povratak ponovno biti uspješan te da će prebroditi sve nedaće.

Na vratima Dinama “jedinicu” sad preuzima U-21 hrvatski reprezentativac Ivan Kelava.

Linker
06. listopad 2024 06:09