SPURSI NA PREKRETNICI

Novi problemi na White Hart Lineu: Bale dao ultimatum 'ako prodate Modrića, idem i ja'

Bale očito smatra da bi si bez Modrića klub znatno umanjio izglede za borbu za vrh Premiershipa i plasman u Ligu prvaka, a u takvoj situaciji ni on ne bi želio ostati
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 26. lipanj 2011. 13:29

Ukoliko Tottenham ovo ljeto ipak odluči prodati Luku Modrića, odlazak s White Hart Lanea će zatražiti i druga velika zvijezda "spursa" Gareth Bale, tvrdi Mirror u svome nedjeljnom izdanju...

Velšanin je, piše engleski tabloid, odlučio ostati u Tottenhamu bez obzira na interes koji za njega pokazuju brojni europski klubovi. Potvrdio je to i prošlosezonskim potpisivanjem novog ugovora. No, Mirror iz svojih izvora doznaje da će se Baleov stav promijeniti ako londonski klub ipak odluči unovčiti hrvatskog nogometaša, što je dosad uporno odbijao, čak i kada je došla ponuda Chelseaja "teška" 22 milijuna funti. Ljevokrilni 21-godišnji nogometaš očito smatra da bi si bez Modrića klub znatno umanjio izglede za borbu za vrh Premiershipa i plasman u Ligu prvaka, a u takvoj situaciji ni on ne bi želio ostati na White Hart Laneu.

U međuvremenu je menadžer "spursa" Harry Redknapp ponovio da klub mora dovesti dvojicu ili trojicu vrhunskih igrača ovo ljeto, ali prije toga mora nekoga i prodati. Dakako, to se ne odnosi na Modrića i Balea.

- Trenutno se ništa ne događa na tržištu. Predsjednik Daniel Levy mi je jasno rekao da moramo prodati nekoliko igrača prije nego što nekoga kupimo. Mislim da ću morati prodati četvoricu ili petoricu da prikupim dovoljno sredstava. Ako ne smanjimo broj igrača u svlačionici, ostat ćemo tihi na tržnici ovo ljeto - rekao je Redknapp.

Linker
25. rujan 2024 02:27