JAVIER SORIANO Afp
ŠPANJOLCI SAMOUVJERENI

Zvijezda Manchester Cityja o sudaru s Vatrenima: ‘Bit će to sjajna utakmica, dobro se poznajemo!‘

Rezervirani su, ali znaju koliko vrijede. To je Španjolska nakon ‘petarde‘ protiv Slovaka.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. lipanj 2021. 20:21

Španjolska. Ponedjeljak, 18 sati, Kopenhagen. Stadion Parken. To je sudbina Vatrenima namijenila nakon neviđene, super-triler završnice skupine E. Švedska je vodila 2:0 protiv Poljske, imala zagarantirano prvo mjesto u skupini... Poljska se s dva pogotka Lewandowskog vratila, ne bi li Šveđane Victor Claesson u četvrtoj minuti sudačke nadoknade vratio u prednost...

Furija je u drugoj utakmici skupine u Sevilli s 5:0 nadigrala Slovačku i čekala. Čekala vidjeti kako će to Šveđani i Poljaci razriješiti te dočekala drugo mjesto u skupini. A to znači, upravo okršaj s Hrvatskom....

Budući da je španjolskim novinarima utakmica protiv Slovaka zbog rezultata ubrzo postala manje važna, sve su igrače koji su im bili dostupni za izjave u flash-zoni upitali jedno te isto pitanje... A sada - Hrvatska.

- Bit će to sjajna utakmica. Poznajemo se međusobno jako dobro, to će biti nogomet na visokoj razini - rekao je Eric Garcia.

Sergio Busquets:

- Samouvjereni smo sada. Idemo se najprije odmoriti i pripremiti za utakmicu. Bit ćemo dobri.

Aymeric Laporte:

- Slovake smo dobili, sada se moramo okrenuti Hrvatskoj. Moramo nastaviti igrati našu igru s kvalitetom koju imamo. Uvjereni smo da će nas ona odvesti još dalje.

Linker
20. rujan 2024 08:06