MOURINHO

'Željeli bi dovesti Drogbu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. srpanj 2014. 12:42

Chelseajev menadžer Jose Mourinho javno je priznao da razmatra mogućnost ponovnog dolaska Didiera Drogba u momčad sa Stamford Bridgea.

Bjelokošćanski napadač proveo je osam godina u klubu kojeg je napustio 2012. godine po osvajanju Lige prvaka. Iako na leđima nosi 36 godina, Mourinho smatra da bivši napadač Galatasaraya i dalje može raditi razliku u utakmicama engleskog nogometnog prvenstva.

- Razmišljamo o toj mogućnosti. Želimo pobjeđivati u utakmicama i osvajati trofeje, a Drogba je jedan od najboljih napadača u Europi. I dalje je prilagođen potrebama engleskog prvenstva i o tome razmišljamo, ali se pritom ne vodimo emocijama.

- Vratimo li ga bit će to ne iz razloga što je on Didier ili zbog toga što je strijelac najvažnijeg gola u povijesti Chelseaja ili zato što, kako čitam, trebam asistenta. Ne. Vratim li ga, a odluka će biti donesena uskoro, to će biti zato što je riječ o igraču koji može osnažiti momčad.

- Razmišljamo o toj mogućnost zbog profila igrača kakav on je. Riječ je o timskom igraču koji može biti važan u bilo kojoj momčadi. Osim toga znamo da ga srce vuče ovdje gdje smatra da pripada, a i naš vlasnik Roman Abramovič slab je na njega. Mi također osjećamo da nam Didier pripada. Hoće li se vratiti kao igrač na godinu ili dvije? Vidjet ćemo - kazao je portugalski nogometni strateg.

Linker
23. rujan 2024 02:24