AP
JUVENTUS

Žele Torresa i Nanija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2012. 13:54

Talijanski nogometni prvak Juventus očigledno neće biti miran dok ne angažira jedno pravo napadačko pojačanje, o kojem su iz torinske momčadi pričali tijekom cijelog ljeta...

Od svih priča stigao je u Torino, na posudbu, tek Arsenalov Danac Nicklas Bendtner, ali to nije niti malo zadovoljilo Juventusove apetite. I dalje traže pravog napadača. Nakon što se tek spominjalo, ali se nije konkretizirala niti jedna od priča vezanih uz Llorentea, Džeku, Drogbu, Van Persieja i Huntelaara, sada se Juventus navodno okreće Fernandu Torresu i Naniju.

Ne samo talijanski, već engleski tisak piše da Juventus prati Fernanda Torresa i analizira njegov ugovor s Chelseajom. Iako Juventus nema financijskih problema kao Milan, teško je vjerovati da može platiti Torresa, a Španjolca londonski klub sigurno neće tek tako pustiti sa Stamford Bridgea. Pitanje je uopće postoji li ikakva cijena za Torresa.

Zato engleski tisak navodi da je Nani daleko dohvatljiviji Juventusu, makar nije riječ o klasičnom, već o krilnom napadaču. Inače, Nani je ovog ljeta bio blizu odlaska u Zenit iz Sankt Peterburga, ali je ipak i dalje ostao u Manchester Unitedu.

Linker
22. rujan 2024 18:27