MAURIZIO BORSARI/AFLO/PROFIMEDIA
NOĆNA MORA

Zastrašujući incident, nogometna zvijezda otkrila mučne detalje: ‘Bio sam vezan, bespomoćan, a moja Alessija...‘

‘Iznenada naći ljude oko kuće u tri sata ujutro najgori je mogući osjećaj‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 22. srpanj 2023. 21:24

Vratar PSG-a i Italije Gianluigi Donnarumma progovorio je o zastrašujućem incidentu koji se ovog tjedna dogodio u njegovom domu u Parizu.

Donnarumma i njegova djevojka Alessia Elefante bili su vezani dok su provalnici pljačkali kuću u glavnom gradu Francuske. Talijan je također napadnut tijekom incidenta.

Pljačka se dogodila u petak ujutro u 3 sata. Prijavljeno je da su lopovi ukrali stvari u vrijednosti od oko 500.000 eura.

Donnarumma je iskustvo tog događaja podijelio u intervjuu za Libero.

- Iznenada naći ljude kod kuće u tri sata ujutro, mislim da je to najgori mogući osjećaj – rekao je vratar PSG-a.

- Bio sam vezan i Alessia je bila prisiljena dati sve vrijedno što smo imali. Ne mogu ulaziti u detalje jer je istraga u tijeku. Morali smo napustiti stan kako bi se omogućila istraga, smješteni smo u hotelu.

- Jako sam se bojao za Alessiju, da joj se nešto ne dogodi. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao ništa. Također, ne vladam u potpunosti francuskim, pa je bilo teško tim ljudima objasniti gdje su stvari.

Donnarumma nije prvi igrač PSG-a koji je opljačkan posljednjih godina, a igrači poput Angela Di Marije, Marquinhosa, Thiaga Silve i Maura Icardija također su bili žrtve pljački.

Istraga o zločinu je u tijeku.

Linker
28. travanj 2024 02:47