BAŠ PROTIV BAYERNA

ZA NE POVJEROVATI Jedan od najvećih promašaja Barce vraća se za utakmicu godine!

Piše: HinaObjavljeno: 06. svibanj 2015. 12:59

Belgijski nogometni reprezentativac Thomas Vermaelen dobio je zeleno svjetlo od Barcelonine liječničke službe, a tim povodom našao se na listi igrača koji konkuriraju za večerašnji ogled protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka.

Vermaelen je prošlo ljeto stigao u Barcelonu iz Arsenala uz odštetu od 20 milijun eura, ali su ga ozljede spriječile da odjene plavo-crveni prugasti dres novog kluba. Ovaj transfer označen je kao 'najbolji posao' Topnika svih vremena i jedan od najgorih Katalonaca s obzirom da su u Londonu vrlo vjerojatno znali koliko zapravo Vermaelen ima problema s ozljedama te su ga se pod svaku cijenu htjeli riješiti.Također valja napomenuti kako je Vermaelen i u prosincu 2014. morao na operaciju desnog butnog mišića.

Hoće li 'nesretni' Belgijanac uhvatiti mjesto u udarnoj postavi Luisa Enriquea još uvijek nije poznato, ali njegov oporavak svakako je dobra vijest za Katalonce.

Trener Enrique će u obrani osim Vermaelena, Danija Alvesa, Piquea, Bartre i Mascherana, na raspolaganju ipak imati i Jordija Albu koji je pretrpio manju ozljedu, ali je u utorak normlano trenirao s momčadi, ali zato neće biti Francuza Jérémya Mathieua koji je otpao zbog ozljede ahilove pete.

SASTAVA BARCELONE

Ter Stegen, Bravo, Pique, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, Iniesta, Suarez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves and Vermaelen.

Linker
22. rujan 2024 15:29