DAMIR SENČAR/AFP/PROFIMEDIA
BITKA ZA HRVATE

Vrsaljko na meti poznatog trenera; Barcelona ne odustaje od Brozovića, ali je dobila opaku konkurenciju?

Iako je bivši hrvatski reprezentativac već dugo bez kluba, to bi se uskoro moglo promijeniti
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. veljača 2023. 10:14

Iako je prijelazni rok u najjačim europskim ligama završen prije dva tjedna, klubovi i dalje mogu dovoditi igrače kojima su istekli ugovori.

Jedan od njih je i Šime Vrsaljko, bivši hrvatski reprezentativac koji je bez kluba od 1. siječnja, nakon odlaska iz grčkog Olympiacosa.

Vrsaljko je postao zanimljiv talijanskom prvoligašu Atalanti nakon teške ozljede Hansa Hateboera koji mora na operaciju križnih ligamenata koljena. Davide Zappacosta neće moći sam izgurati ostatak sezone...

Gian Piero Gasperini Vrsaljka poznaje još iz zajedničkih dana u Genoi 2013. godine i nije nemoguće da ponovno dođe do njihove suradnje, javlja portal Stop&goal.

A portal Fichajes.net tvrdi kako bi se Barcelona mogla suočiti s konkurencijom prilikom željenog angažmana Marcela Brozovića. Inter bi na ljeto mogao prodati hrvatskog veznjaka kako bi pokrio dugove, a za njegove je usluge osim Barcelone navodno zainteresiran i Tottenham.

Ranije se pisalo kako je Barcelona u siječnju ponudila Francka Kessiéa za Brozovića, no Inter je to odbio.

S obzirom na to da ima 30 godina, Brozović se ne uklapa u transfernu politiku Tottenhama, no na primjeru Ivana Perišića Spursi su se uvjerili da ponekad nije loše investirati u iskusnijeg igrača koji može dati novu dimenziju momčadi...

Linker
08. svibanj 2024 03:54