TOM DUBRAVEC Cropix
NAKON DUGE PAUZE

Vraća se Dejan Lovren! Srebrni Vatreni priključuje se momčadi prije 33. rođendana

U Zenitu će imati šansu igrati samo u ruskim natjecanjima jer nema ih u Europi
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. lipanj 2022. 08:35

Dejan Lovren odlučio je ostati u Zenitu s kojem ga ugovor veže još godinu dana. Hrvatski reprezentativac nije se pokolebao ruskom situacijom te će nastaviti igrati u klubu kojem se priključio 2020. godine. Još od lanjskog prosinca nije odigrao nijedan susret, u međuvremenu je na raznim destinacijama liječio ozljedu ligamenta gležnja, a ovih dana bi se, prema najavama, trebao priključiti ekipi.

- Lovren dolazi i trenirat će s momčadi - najavio je još prošli tjedan direktor Zenita Aleksander Medvjedev njegov povratak za kraj ovog tjedna.

Lovren će 5. srpnja proslaviti 33. rođendan. Zenit ga je prije dvije godine kupio sa 12 milijuna eura od Liverpoola. Vrijednost na transfermarktu sad mu je pala na 4,5 milijuna eura. Za njega je najbitnije da bude zdrav jer jedno tako može vratiti formu, natjecateljski ritam i motivirati izbornika Zlatka Dalića da ga vodi na Svjetsko prvenstvo.

U Zenitu će imati šansu igrati samo u ruskim natjecanjima jer nema ih u Europi. Pitanje je koliko je ta duga stanka ostavila traga.

Linker
16. travanj 2024 20:04