ŠPANJOLSKI PERVAN

VIDEO Znate li zašto je Barca pala u Londonu? Zbog nepoznavanja engleskog jezika i zaljubljenosti u Shakiru i sestre!

Snimka pokazuje borbu Valdesa i Masquerana s engleskim u pokušaju da objasne taktičke finese novopridošlom Afellayu, ali i dobacivanje Piquea Valdesu, kojem kaže: "Znaš, Shakira ima sestru s kojom bi te željela upoznati..."
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. veljača 2011. 16:08

Nogometaši Barcelone upali su u krizu, barem na to ukazuju posljednje dvije utakmice, protiv Sporting Gijona (1:1) i Arsenala (1:2), pa su stoga mnogi španjolski mediji krenuli u potragu za razlozima pada Guardioline momčadi.

Portal eljuves.es tako je 'skinuo' razgovor nekolicine igrača Barce na poluvremenu utakmice u Gijonu te otkrio kako postoje barem dva razloga za kikseve nezadrživih Katalonaca - nepoznavanje engleskog jezika i pojava kolumbijske pjevačice Shakire, s kojom je odnedavno u vezi reprezentativni stoper Gerard Pique.

Naime, video snimka pokazuje borbu Valdesa i Masquerana s engleskim u pokušaju da objasne taktičke finese novopridošlom Ibrahimu Afellayu, a nakon kojeg se vratar pohvalio Andresu Iniesti "da otkako ide u Mcdonalds njegov je engleski sve bolji i bolji.... No, nije to sve, jer uslijedilo je i dobacivanje Piquea oduševljenom vrataru Valdesu, kojem kaže: "Znaš, Shakira ima sestru s kojom bi te željela upoznati...".

I da se ljubavne poruke nisu dogodile u poluvremenu prvenstvene utakmice, možda bi Barcelona imala koji bod više, odnosno da se Valdesu nije toliko svidjela Shakirina sestra, možda bi pažljivije čuvao prvu vratnicu prilikom udarca Van Persieja. Za trenera Guardiolu, pak, najgora je spoznaja što kolumbijska zvijezda ima čak četiri sestre...

Linker
06. listopad 2024 11:18