SOPA IMAGES LIMITED/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
NEPRIMJEREN POTEZ

VIDEO Vratar Argentine reakcijom nakon utakmice razljutio javnost, pogledajte što je napravio kamermanu

U istoj utakmici zablistao je bivši igrač Real Madrida James Rodríguez
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2024. 07:58

Kolumbija je u sjajnom susretu s 2:1 porazila Argentinu. Bila je to utakmica puna uzbuđenja i preokreta, a na kraju se Kolumbija osvetila Argentini za poraz u finalu Copa Américe.

Posebno je raspoložen bio bivši igrač Real Madrida i minhenskog Bayerna, James Rodríguez. On je prvo asistirao za vodstvo Kolumbije, da bi nakon izjednačenja Argentine, iz kaznenog udarca donio pobjedu svojoj momčadi.

Rodríguez je u Real došao nakon sjajnog Svjetskog prvenstva 2014. nakon čega mu je karijera u silaznoj putanji. Ovog je ljeta proglašen za najboljeg igrača Copa Américe na kojoj je vukao svoju momčad do finala. Time je zaradio povratak u Madrid, ali ovog puta u drugog prvoligaša Rayo Vallecano. Sada je novom odličnom predstavom pomogao svojoj momčadi da svlada svjetske prvake.

Osim njega, pod svjetla reflektora je došao i vratar Argentine Emiliano Martinez. On to nije uspio svojim sjajnim reakcijama, već neprimjerenim potezom nakon utakmice.

Tada je kamerman ušao na teren kako bi snimio reakcije igrača obje momčadi neposredno nakon posljednjeg sučevog zvižduka. To se nije svidjelo jednom od najboljih svjetskih vratara koji je rukom udario kameru i okrenuo ju u drugom smjeru.

REAKCIJU MARTINEZA POGLEDAJTE OVDJE

Linker
21. rujan 2024 16:56