THOMAS PICHLER/AFP/PROFIMEDIA Thomas Pichler/afp/profimedia
POLETJELE I RAKETE

VIDEO Šokantne scene s derbija u Beču: Navijači se mlatili na terenu, policija zakasnila s reakcijom

Maskirani huligani su upali na travnjak i krenuli prema suparnicima na drugoj strani igrališta
Piše: SDObjavljeno: 22. rujan 2024. 23:25

Neviđeni kaos zbio se na bečkom derbiju između Rapida i Austrije, navijači su upali u teren i došlo je masovne tučnjave huligana s obje strane. Tijekom cijelog derbija vladale su velike tenzije, navijači Rapida su koreografijom najavljivali sukob, a na kraju se sve pretvorilao u noćnu moru, prenosi Slobodna Dalmacija.

Maskirani huligani su upali na travnjak i krenuli prema suparnicima na drugoj strani igrališta. Iako je navijača Austrije bilo manje, nisu se povukli već su i oni sa svoje strane upali na teren, a onda je nastala opće tučnjava u kojoj se na trenutke doslovce vodila borba za život.

Na šokantnim snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama mogu se vidjeti navijači Rapida koji brutalno udaraju jednog navijača Austrije, i to s korner zastavicom, šutirajući ga i u glavu dok je ležao na zemlji, pa su ga njegovi "suborci" s tribine morali odvući onesviještenog.

Sve je potrajalo nekoliko minuta, a policija je debelo zakasnila s reakcijom, te su se huligani udarali sve dok konačno snage reda nisu uspjeli smiriti situaciju, nakon čega su se obje skupine povukle na tribine.

Linker
23. rujan 2024 01:47