Filip Čuić,
 Screenshot: HNK Hajduk
POLA POSLA OBAVLJENO

VIDEO: Sjajan start Hajduka u juniorskoj Ligi prvaka, pogledajte majstorski gol brata prvotimca Bijelih

Uzvrat se igra 19. listopada, a pobjednik u 2. kolu ide na boljeg iz susreta Daugavapils – Minsk
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 30. rujan 2021. 16:06

ŠKENDIJA - HAJDUK 0:2 (Čuić 29', 56')

Skoplje, TC Petar Miloševski

ŠKENDIJA: Bedjeti, Berzati, Amiti, Emini, Osmani, Kaba Jakupi, Rakipi, Ramadani, Shabani, Elezi, Nazifi

Klupa: Zejneli, Demiri, Ismani, Shabani, Meljichi, Hamza, Memedi

HAJDUK: Silić, Škaričić, Bradarić, Vladušić, Hrgović, Brkljača, Capan, Pukstas, Domančić, Čuić, Antunović

Klupa: Mišević, Dominić, Prpić, Jakir, Posinković, Lazar, Vrcić


Nogometaši Hajduka u četvrtak su u Skoplju u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija juniorske Lige prvaka protiv Škendije iz Tetova slavili sa 2:0.

Veliki posao napravili su juniori Hajduka pobjedom u Skopju na otvaranju kvalifikacija Lige prvaka mladih. Prema prikazanoj igri na stadionu Petar Miloševski trebala bi se zaista dogoditi golema senzacija da Škendija u uzvratu eliminira Hajduk koji je dominirao prvim ogledom protiv prvaka Sjeverne Makedonije.

Definitivno su igrači u zlatnim dresovima bili bliže trećem pogotku nego Škendija počasnom zgoditku. Premda statistika nije uvijek pravo ogledalo zbivanja na travnjaku, omjer udaraca prema vratima od 14:2 za Hajduk, te omjer udarac u okvir vrata 7:1 ipak dovoljno govore o tome koliko su bolji bili igrači trenera Marijana Budimira.

Prvom ime dvoboja svakako je 18-ogodišnji napadač Filip Čuić, mlađi brat seniora Bijelih Marija Čuića. Igrač sa devetkom na leđima otvorio je put ka pobjedi u 29. minuti nakon asistencije Mate Antunovića, a zatim je prekrasnim lob udarcem sa 16 metara u 55. minuti stavio pečat na pobjedu Bijelih.

Uzvrat se igra 19. listopada na Poljudu, a pobjednik ovog dvoboja u 2. kolu ide na boljeg iz susreta Daugavapils – Minsk u kojem su Bjelorusi za početak slavili 4:0 na gostovanju u Latviji. Utakmice 2. kola kvalifikacija Lige prvaka mladih na rasporedu su 3. i 24. studenoga.

Linker
26. travanj 2024 23:11