Screenshot: YouTube
BIJESAN KAKO RIS

VIDEO: S ovim se Kovačić mora boriti u Realu! Španjolac poludio kad je vidio da mora na klupu zbog Hrvata!

Nogometaši Reala spasili su se novog kiksa na gostovanju kod Las Palmasa u 29. kolu Primere. Zasluge ovoga puta idu Casemiru koji je u 89. minuti zabio za pobjedu (2:1) i donekle ublažio bijes navijača, no događaji na travnjaku i oko njega još su jednom potvrdili loše odnose u svlačionici Kraljevskog kluba.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. ožujak 2016. 12:27

Real je do pobjede došao sretno jer su domaćini igrom zaslužili barem bod. Nakon što je Sergio Ramos u 24. minuti doveo Real u vodstvo, tri minute prije kraja Willian Jose je izjednačio baš nakon pogreške Ramosa. Real je spasio Casemiro koji je minutu prije kraja nakon udarca s kuta glavom postigao gol za pobjedu. U sudačkoj nadoknadi je isključen Ramos.

Španjolski mediji dan poslije pišu o lošoj igri Ronalda i društva, ali i novom ispadu jedne od Realovih zvjezdica. Pod svjetla reflektora ovoga je puta došao Isco i njegova bijesna reakcija kada ga je Zidane u 60. minuti poslao na klupu, a uveo našeg Matea Kovačića.

Španjolskog veznjaka toliko je razbjesnila ova trenerova odluka da je na klupi bacao sve što mu je došlo pod ruku. Prvo je bacio jaknu, potom i bocu s vodom, a na kraju ga je morao smirivati Pepe.

Linker
23. rujan 2024 09:25