Xisco Nadal

 Patrick Magoon/zuma Press/profimedia
KILOGRAM ILI DVA VIŠKA

VIDEO: Rekorder La Lige istrčao na teren i šokirao izgledom. Pogledajte kako ‘buco‘ zabija

Iako se njegovog gola ne bi posramili ni najveći napadači, Nadal je postao virala jer je među najvećima
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2024. 09:36

Xisco Nadal je ispisao povijest La Lige kada je 15. lipnja 2003. godine postao najmlađi strijelac u povijesti La Lige. Xisco je zabio sa samo 16 godina i 153 dana što je tada bio apsolutni rekord.

Iako je tada privukao pažnju na sebe, nije napravio veću karijeru. Selio se iz prve u drugu momčad Villarreala i nazad, a onda je igrao za razne drugoligaše da bi 2018. godine završio karijeru kao igrač Rhodea.

Danas radi kao delegat prve ekipe Villarreala, a sada je postao viralni hit nakon što je zabio prekrasan gol u utakmici veterana. Nadal je uzeo loptu suparniku, prešao gotovo pola terena, otarasio se braniča i ugurao loptu pokraj golmana i raširio ruke u slavlju pogotka koji je ubrzo postao viralan.

image

Xisco Nadal

Patrick Magoon/zuma Press/profimedia

Iako se njegovog gola ne bi posramili ni najveći napadači, Nadal je postao viralan jer je među najvećima. Španjolce je šokirao svojim fizičkim izgledom jer je nakon odlaska u mirovinu izgleda nabacio popriličnu kilažu.

Nadal je ubrzo postao hit na turniru na kojem sudjeluju i ekipe kao što su Burnley, Inter Milan, Borussia Dortmund i Bayern i ukrao šou zvijezdama poput Materazzija, Lucas Barriosa, Kun Aguera, Santane, Borje Valera, Rossija, Marcosa Senne i Grosskreutza.

@villarrealcf Xisco Nadal, the @tst7v7 goat 🐐 #tst ♬ original sound - Villarreal CF

Linker
07. lipanj 2024 09:37