TOM DUBRAVEC Cropix
MEĐU NAJBOLJIMA

VIDEO: Perišić odličan u debiju za PSV, pogledajte kako je Vatreni ‘s krive strane‘ zamalo zabio prekrasan gol

Ivan Perišić odgirao je ove subote svoje prve minute u dresu PSV-a
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 28. rujan 2024. 18:41

U novoj momčadi za koju je nedavno potpisao debitirao je uspješno, kao starter i to na desnom krilu u 2:0 gostujućoj pobjedi protiv Willema II. Uz dvostrukog strijelca Ricarda Pepija hrvatski nogometaš bio je jedan od najboljih pojedinaca u redovima nizozemskog velikana i trenutno vodeće momčadi Eredivisie.

U 13. minuti Perišiću je malo nedostajalo za prvijenac u PSV-u, gađao je iskosa s ruba kaznenog prostora suprotni vratarev kut, a lopta je prošla tik uz vratnicu.

PERIŠIĆEV UDARAC POGLEDAJTE OVDJE

Donedavni nogometaš Hajduka igru je napustio u 65. minuti, a za nešto više od sat vremena koliko je proveo na terenu upisao je po jedan šut i uspješan dribling uz četiri osvojena duela i tri oduzete lopte, a stigao je zaraditi i žuti karton, ali i upisati se u klupsku povijest.

Sa 35 godina i 239 dana postao je drugi najstariji debitant PSV-a u prvenstvu nakon Pieta Fransena koji je u rujnu 1956. prvu utakmicu za PSV odigrao u dobi od 36 godina i 308 dana, odnosno postao je najstariji debitant u posljednjih 68 godina.

Inače, nizozemski velikan uvjerljivo je krenuo u obranu titule. Nakon sedam odigranih kola PSV čvrsto drži vrh ljestvice s maksimalnih 21 bodom i gol razlikom 25:4.

Linker
28. rujan 2024 23:02