Jurgen Klopp

 TWITTER
ŽUTA MINUTA

VIDEO: Navijač pošteno iznervirao Jürgena Kloppa, Nijemac mu hladno odbrusio: ‘Moraš držati jeb*** majicu‘

U trenutku dok im je prilazio, moglo se čuti kako Klopp govori: "Vrlo brzo. Zapravo, nemam vremena"
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 04. kolovoz 2023. 09:39

Treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu očito je loše "sjeo" 3-4 poraz od Bayerna na predsezonskoj turneji u Singapuru te se je ljutito otresao na neke navijače koju su ga nakon utakmice tražili autograme. Prvak Bundeslige iščupao je pobjedu od Redsa, golom Josipa Stanišića u 80. minuti izjednačio je na 3-3 da bi 20-godišnja zvijezda Frans Kratzig pogodio izvan šesnaesterca u 91. minuti utakmice. Momčad sa Merseysidea dvaput je u tijeku utakmice ispustila vodstvo i Bayern je osvojio Singapore Trophy.

Na Twitteru je vrlo brzo nakon utakmice objavljen video koji prikazuje menadžera Liverpoola kako izlazi iz momčadskog autobusa prije nego što je otišao potpisati nekoliko autograma za navijače Liverpoola. U trenutku dok im je prilazio, moglo se čuti kako Klopp govori: "Vrlo brzo. Zapravo, nemam vremena".

Navijači su mu nakon toga dali flomaster i majicu Liverpoola da se potpiše, ali je izgledalo da ispuštaju majicu dok se ovaj pokušavao potpisati. "Moraš držati jebenu majicu", dobacio je Klopp dok su ga navijači zbunjeno promatrali. "Sorry, Klopp", mogla se čuti isprika menadžeru Liverpoola.

Redsi se uskoro vraćaju na "otok" gdje ih čeka predsezonska prijateljska utakmica protiv novog bundesligaša Darmstadta koja će se igrati u Deepdaleu 7. kolovoza.

Linker
29. rujan 2024 03:32