SCREENSHOT
ISPALI IZ KUPA

VIDEO: Mlada zvijezda Barcelone zapucala je nemoguće, pogledajte promašaj koji je Katalonce skupo koštao

Mlada zvijezda Barcelone u samoj je završnici susreta mogla osigurati pobjedu Kataloncima
Piše: HinaObjavljeno: 25. siječanj 2024. 06:19

Nogometaši Athletic Bilbaoa izborili su plasman u polufinale španjolskog Kupa kralja nakon što su u četvrtfinalnom ogledu nakon produžetaka pobijedili Barcelonu sa 4-2.

Junaci susreta bila su braća Inaki (29) i Nico (21) Williams koji su s dva gola u produžetku slomili Barcu.

Inaki Williams se u srijedu vratio iz Obale Bjelokosti gdje je s Ganom nastupao na afričkom Kupu nacija i praktički s aerodroma je stigao na San Mames. Athleticov trener Ernesto Valverde nije ga odmah gurnuo u "vatrenu", tek nakon sat vremena igre, a sjajni 29-godišnji napadač se odužio s golom za 3-2 u posljednjim trenucima prvog produžetka. Konačnih 4-2 postavio je njegov mlađi brat Nico u 120. minuti.

Baskijski sastav je poveo već u prvoj minuti preko Gorka Guruzete, no Barca je okrenula rezultat golovima Roberta Lewandowskog (26) i Laminea Yamala (32). Izjednačio je Ohian Sancet u 49. minuti.

Osim pobjede Athletica treba izdvojiti i promašaj Yamala u 86. minuti susreta. Naime, mlada zvijezda Barcelone u samoj je završnici susreta mogla osigurati pobjedu svojoj momčadi, ali nažalost po navijače katalonskog kluba promašio je prazna vrata.

PROMAŠAJ YAMALA POGLEDAJTE OVDJE

Nakon velike pogreške obrane Athletica, Yamal je ukrao loptu, sjurio se prema vratima i na tom putu zaobišao vratara domaće momčadi, ali mu je u konačnici nedostajalo preciznosti.

Linker
28. travanj 2024 07:54