FRANCK FIFE Afp
KRALJEVSKI TRETMAN

VIDEO: Mbappé dobio Kroosovu sobu, pogledajte što će ga dočekati u Realovom kampu

Njegovo ime već su "prikovali" na vrata sobe u trening centru Valdebebasu
Piše: SNObjavljeno: 10. lipanj 2024. 07:39

Najiščekivanijoj nogometnoj transfer-sagi napokon je došao kraj, Kylian Mbappé od iduće će sezone nositi dres Real Madrida. Francuz će na Santiago Bernabeuu biti predstavljen nakon Europskog prvenstva.

Premda Real nije platio nikakvu odštetu PSG-u budući da je Mbappéu ovog ljeta istekao ugovor s klubom s Parka Prinčeva, jasno je da Mbappé nije došao besplatno u Madrid - dobio je 150 milijuna eura bonusa za potpis, razne pogodnosti, a zadržao je i marketinška prava na svoj lik i djelo.

Unatoč tome što ga još službeno nisu predstavili navijačima, u klubu se već pripremaju za njegov dolazak. Njegovo ime već su "prikovali" na vrata sobe u trening centru Valdebebasu. Mbappé će u Realovom kampu imati luksuznu sobu i sve potrebno za odmor između klupskih obveza. Jasno, Mbappé neće živjeti tamo, već samo provoditi vrijeme između treninga ili se jednostavno osvježiti.

Inače, spomenuta soba donedavno je pripadala Toniju Kroosu, koji je u finalu Lige prvaka odigrao zadnju utakmicu u klupskoj karijeri. Španjolski mediji tvrde da promjena vlasništva simbolično označava prijelaz u novu eru "kraljevskog kluba".

Prema imenima ona ima sve predispozicije da bude najplodnija u povijesti. U napadu Mbappé, Vinicius, Rodrygo, Endrick, u veznom redu Bellingham, Camavinga, Tchouaméni, još iduće sezone i naš Modrić, u obrani Militao, Rudiger, Alaba... Ova imena zaista tjeraju strah u kosti, no nogomet je u kroz svoju povijest dokazao da titule ne donose imena, nego isključivo momčadi. Očekivanja su očito ogromna, a hoće li ih opravdati tek ćemo vidjeti...

Linker
10. lipanj 2024 07:41