PAUL ELLIS Afp
FURIOZNI TOPNICI

VIDEO: Manchester United slavio u derbiju protiv Aston Ville, Arsenal ‘potjerao‘ navijače West Hama sa stadiona

Tisuće navijača West Hama napustili su domaći stadion jer je njihova momčad nakon 45 minuta igre od Arsenala gubila 4:0.
Piše: SNObjavljeno: 11. veljača 2024. 17:15

Arsenal je na gostovanju deklasirao gradskog suparnika West Ham s čak 6-0. Igrači Davida Moyesa potučeni su na domaćem terenu, a noćna mora započela je u 32. minuti pogotkom Williama Salibae da bi devet minuta kasnije iz jedanaesterca zabio Bukayo Saka.

Svega tri minute nakon u listu strijelaca upisao se i Gabriel da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio i Leandro Trossard. Bilo je to previše za brojne navijače "čekićara" koje su televizijske kamere tijekom poluvremena uhvatile kako razočarani igrom svoje momčadi izlaze sa stadiona.

Do kraja susreta još su zabijali Saka (63‘) i Rice (66‘), a West Ham je time izjednačio najteži domaći ligaški poraz, dok je Arsenal izjednačio najveću ligašku gostujuću pobjedu. West Hamov menadžer David Moyes je drugi put u karijeri primio čak šest golova u jednom domaćem ligaškom ogledu.

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE ARSENALA

Prvi put mu se to dogodilo na klupi Evertona, također protiv Arsenala, koji je u rujnu 2009. pobijedio sa 6-1.

U susretu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je na gostovanju pobijedio Aston Villu sa 2-1.

United je poveo u 17. minuti golom Rasmusa Hojlunda, izjednačio je Douglas Luiz u 67. minuti, da bi Scott McTominay u 86. pogodio za pobjedu "Crvenih vragova".

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Bila je to treća uzastopna ligaška pobjeda Man Uniteda, te četvrti susret u nizu bez poraza.

Linker
26. travanj 2024 06:20