SCREENSHOT
KAKO JE OVO USPIO?

Video: Ma je li moguće da je ovo uspio napraviti!? Nogometaš Ajaxa iz penala poslao loptu izvan stadiona

Nevjerojatnu stvar napravio je 19-godišnjak na utakmici u Almereu. Doslovce je - promašio stadion.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2021. 22:23

Utakmicu 36. kola nizozemske Druge lige igrali su ovoga petka trećeplasirani Almere i 16. s ljestvice, drugi sastav Ajaxa (Jong Ajax). Domaćin je utakmicu pobijedio rezultatom 1:0, a pomogla mu je i činjenica da su mladići iz Ajaxove škole ostali s igračem manje pred kraj dvoboja.

No, situacija koja se dogodila u 39. minuti ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama, odnosno predmet sprdnje u pričama koje imaju dodirnih točaka s utakmicom.

Tada je za goste iz mladog Ajaxovog sastava dosuđen jedanaesterac. Loptu je na bijelu točku namjestio 19-godišnji napadač Bryan Brobbey...

Da, dobro ste vidjeli. Čovjek ne samo da je promašio vrata nego je loptu poslao preko poveće tribine iza gola Yanmar Stadiona u Almereu. Lopta je doslovce, poput balona odletjela daleko, vjerojatno na obližnje parkiralište.

Inače, Brobbey ove sezone kombinirano nastupa i za prvu momčad, za koju je u prvoj ligi u 11 nastupa zabio tri pogotka. Za Jong Ajax je u 16 zabio devet puta. Mogao je ovo biti i deseti, ali - nije htjela... Točnije, otišla je izvan stadiona.

Linker
06. listopad 2024 06:33