SCREENSHOT TWITTER
GRANDE LUKITA

VIDEO Luka Modrić zapalio navijače, a onda otkrio plan za budućnost: ‘Nikad ne znate koliko će sve ovo trajati‘

Navodno su u jednom trenutku za Luku stigle i ponude iz Saudijske Arabije te MLS-a
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 30. prosinac 2023. 14:24

Real Madrid je održao trening otvorenih vrata za navijače. Po završetku treninga igrači i trener Carlo Ancelotti došli su do tribina potpisati dresove i fotografirati se s navijačima te dati izjave za Real Madrid TV.

Jedan od njih bio je i kapetan Hrvatske Luka Modrić koji je dobio ovacije okupljenih, a potom i podijelio svoj plan za budućnost:

- Cilj je nastaviti pisati povijest, nastaviti pobjeđivati utakmice, osvajati trofeje i nadam se da će se to i ove sezone dogoditi. Također je važno uživati ​​u svakom trenutku jer nikad ne znate koliko će ovo trajati u najboljem klubu na svijetu.

- Ancelottijevo obnavljanje ugovora je bitno, u svlačionici smo sretni zbog ove vijesti, svi ga jako volimo. Ovo je odlična odluka od strane kluba. Sjajna je vijest za sve da nastavlja do 2026. godine - komentirao je Modrić Ancelottijevo produljenje ugovora.

- Ljubav ljudi i djece je nešto najbolje što vam se kao profesionalcu može dogoditi. Hvala Bogu, imam tu ljubav otkako sam stigao u Madrid. S nekim suigračima sam komentirao da bi bilo dobro da imamo više otvorenih treninga godišnje, da se možemo fotografirati s njima i da uživamo i oni i mi - zaključio je Modrić na kraju treninga.

Kapetan Vatrenih ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s kraljevskim klubom, ali bi sudeći prema njegovim posljednjim izjavama, bez obzira na sve, karijeru želio nastaviti u Madridu. Navodno su u jednom trenutku stigle i ponude iz Saudijske Arabije te MLS-a, ali ostaje za vidjeti što će se u konačnici dogoditi.

Linker
08. svibanj 2024 07:12