Ante Rebić

 SCREENSHOT Sportklub
PORAZ U GOSTIMA

VIDEO Ipak nije kažnjen: Rebić se pojavio i sjajnim potezom namjestio pogodak nade

Čini se da je Yilmaz promijenio ploču ili, pak, uopće nije planirao ukoriti bivšeg Vatrenog
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 05. studeni 2023. 22:54

Ante Rebić neće biti na popisu za susret s Antalyasporom zbog neposluha na treningu, pisali su turski mediji proteklih dana. Čini se da je trener Burak Yilmaz ipak promijenio ploču ili, pak, uopće nije planirao ukoriti bivšeg hrvatskog reprezentativca, jer Rebić je odigrao posljednjih 30 minuta u 2:3 porazu Beşiktaşa i upisao asistenciju.

Cenk Tosun (45+2.) zabio je za vodstvo Beşiktaşa na gostovanju u sklopu 11. kola turske Superlige. Veselje je kratko trajalo nakon što je Dario Šarić - veznjak iz Bosne i Hercegovine - pogodio za egal u 46. minuti, da bi Sagiv Yehezkel (50. i 57.) ekspresno dvaput pogodio za 3:1 vodstvo Antalyaspora.

Gosti su morali brzo reagirati, pa su u igru ušli Ante Rebić i Jackson Mulek i možda će poraženi požaliti što tizmjene nisu učinjene prije 60. minute, jer upravo je taj dvojac režirao pogodak nade za goste. Rebić je dobio loptu na protivničkoj polovici i iskoristio ponuđeni prostor, "provozao" svog čuvara i uputio oštru nisku loptu za Muleku, koji je iz prve zatresao mrežu za, ispostavit će se, konačnih 2:3.

REBIĆEVU ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE

Bivšem napadaču naše reprezentacije prvo je ovo direktno sudjelovanje u pogotku Beşiktaşa otkad je stigao u klub. Bio mu je ovo deseti ligaški nastup.

- Uspjeli smo zabiti krajem poluvremena, ali ogromne pogreške dovele su do toga da primio tri gola. Te su nas pogreške skupo stajale - kratko je prokomentirao Yilmazov pomoćni trener Hari Vukas.

Ostaje nam za vidjeti kako će Yilmaz reagirati na dobru Rebićevu partiju. Nije bio zadovoljan njegovim angažmanom na treningu prošlog tjedna, ali bivši Vatreni ipak je pokazao da se na njega može računati.

Beşiktaş je ovim porazom pao na peto mjesto ljestvice s 19 bodova, čak 12 manje od vodećeg Galatasaraya (31). Između su se nastanili Fenerbahçe (30) Dominika Livakovića, Adana Demirspor (21) i Trabzonspor (19).

Linker
29. travanj 2024 02:00