Ermedin Demirović

 ELVIS BARUKCIC Afp
SLAVLJE U SUSJEDSTVU

VIDEO: Bosna i Hercegovina izborila elitni rang Lige nacija, pogledajte pogodak za šou u Zenici

Ermedin Demirović bio je čovjek odluke u Zenici, BiH slavi veliki nogometni uspjeh
Piše: SNObjavljeno: 23. rujan 2022. 22:51

Piše: Marko Crnjak

Slavlje je već započelo u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, jer "Zmajevi" su rezultatom (1:0) nadigrali momčad Crne Gore i osigurali plasman među samom elitom A skupina. Sada broje 11 bodova, četiri više od poraženih protivnika, stoga im nadolazeća utakmica u Rumunjskoj ne može naštetiti.

Ermedin Demirović (Augsburg) bio je čovjek odluke u Zenici, kada je u sučevoj nadoknadi prvog dijela odlično reagirao na asistenciju Edina Džeke. Vodit će se zanimljiva borba za opstanak u ovoj skupini jer Finska i Rumunjska remizirale su u Helsinkiju, pa Finci i dalje broje bod prednosti nad ekipom sa začelja.

POGODAK DEMIROVIĆA POGLEDAJTE OVDJE

image

Ermedin Demirović postiže pogodak

ELVIS BARUKCIC Afp

Ranije je Gruzija 2:0 pobjedom nad Sjevernom Makedonijom osigurala plasman u višu razinu natjecanja. Pravo iznenađenje četvrte C skupine, gdje su Makedoncima i Bugarima davale veće šanse za prolaz. No, Gruzijci su sjajnim predstavama osigurali 13 bodova uz 14:2 gol razliku, što nitko nije uspio nadmašiti.

U istom ranku isti uspjeh ostvarila je Estonija na račun 2:1 slavlja na svom terenu protiv Malte. Vrh jedine skupine s tri natjecatelja predvode s maksimalnih devet bodova, tri više od protivnika s kojima su odmjerili snage u petak, dok San Marino nije sakupio nijedan bod.

Linker
09. svibanj 2024 16:27