SCREENSHOT Twitter Profil Spor
SJAJNA ATMOSFERA

VIDEO: Bjelica se našalio s igračima, oni mu priredili šou. Pogledajte ‘osvetu‘ u režiji grčkog dvojca

U glavnoj glumačkoj postavi našla su se dva Grka, a Hrvat je očito odmah shvatio o čemu se radi
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2023. 20:37

Na treninzima Nenada Bjelice nije dosadno, ne samo zato što se odnedavno u kadru hrvatskog stručnjaka nalaze bivši dinamovci Mislav Oršić i Filip Benković. Trabzonspor se za nadolazeću sezonu priprema u Sloveniji, a društvene mreže u petak je obišla snimka režiranog fizičkog obračuna između Bjeličinih igrača.

U glavnoj glumačkoj postavi našla su se dva Grka - Manolis Siopis i Anastasios Bakasetas, koji su se počeli naguravati usred treninga i tako natjerali suigrače i trenera Bjelicu na intervenciju. Ne radi se o ozbiljnoj tučnjavi, što potvrđuje i izraz lica svih prisutnih. Bjelica je očito odmah shvatio o čemu se radi . igrači Trabzonspora scenu su režirali da bi se "osvetili" našem treneru, objašnjavaju turski mediji.

Naime, Bjelica je prije nekoliko dana nakon treninga naredio igračima da legnu na travu i zatvore oči ne bi li se za kraj odmorili meditacijom. Kada su to učinili, Bjelica je u pratnji svog stožera napustio igralšte, a igrači su još neko vrijeme ostali "spavati" čekajući na njegov znak za pokret.

Linker
13. svibanj 2024 07:07