Ante Rebić s igračima iz Vinjana Donjih
 FACEBOOK SCREENSHOT
SLAVLJE U IMOTSKOM

FOTO: Vatreni stigao u rodni kraj i napravio feštu za pamćenje! Svima je u matičnom klubu platio večeru

Uoči novih natjecateljskih obveza, valjalo se malo i opustiti uz drage ljude.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2020. 16:20

Bilo je dugo i naporno u Italiji, što se nogometa tiče. Nakon višemjesečne borbe s pošasti koronavirusa, trebalo je odigrati još 12-13 utakmica do kraja sezone kada je ona nastavljena. Užurbani ritam igranja igrači u Serie A jedva su dočekali zamijeniti ljetnim odmorom, koji će ove godine biti dosta kraći, s još neobičnijim povratkom.

Naime, neće biti uobičajenog procesa poput ljetnih priprema i uigravanja pred novu sezonu, već će se odmah krenuti - u vatru. Hrvatski reprezentativci, ili barem većina njih, još su uvijek na slobodnim danima, a jedan od njih je i Ante Rebić. Ofanzivac Milana odlučio se posjetiti rodni kraj, Imotski i okolicu, a tom je prigodom otišao i do svog matičnog kluba u Vinjanima Donjim.

Rebić je za sve igrače, struku i upravu kluba u kojem je igrao od 9. do 15. godine organizirao večeru. ajedničko druženje ovjekovječeno je i pokojom fotografijom.

Rebića vrlo brzo očekuje povratak svakodnevnim obvezama, već je za 31. kolovoza najavljeno okupljanje reprezentacije prije prvih dvoboja u Ligi nacija protiv Portugala i Francuske.

Linker
20. rujan 2024 03:07