NK Varteks

 NK VARTEKS
SLAVLJE U VARAŽDINU

Varteks pred 1200 gledatelja osvojio Županijski kup: ‘Nadam se da će dogodine biti isto ovakvo finale‘

‘Čestitke Varteksu na osvojenom kupu, mislim da su bili bolji u dvije utakmice‘, kaže trener Bednje
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2024. 16:05

Varteks je u uzvratnoj utakmici finala Županijskog kupa s 3:0 pobijedio Bednju i tako osvojio to natjecanje. U prvom susretu je također slavio varaždinski sastav, tada s 2:1 na gostovanju.

Bednja je u Varaždin stigla načeta ozljedama, a na uzvratu nisu mogli računati ni na ponajboljeg igrača Antu Kuljija koji je u prvom susretu zaradio crveni karton. Domaćin Varteks je odlučio trenera Zorana Vukelića za dobru sezonu nagraditi slikom, a predsjednik kluba kluba Siniša Fučkar uručio je zahvalnice i za tri ‘vojnika-volontera‘ kluba, Marija Došeka, Darka Martinčevića i Lea Kovačića.

Susret u Varaždinu je pratilo čak 1200 gledatelja od kojih je većina bila White Stonesa koji su neumorno bodrili domaćina.

- Nažalost, možda je rezultat čak malo i previsok, mislim da smo prvo poluvrijeme odlično parirali, čak i bili dominatniji u nekim dijelovima, a imali čak i šansu kod 0:0. Prvi gol padne nakon greške, a drugi je gol odlučio sve, nakon toga se više nismo mogli vratiti. Ponosan sam na svoje igrače, dali su svoj maksimum, cilj smo ispunili, čeka nas pretkolo kupa. Čestitke Varteksu na osvojenom kupu, mislim da su bili bolji u dvije utakmice, a mi moramo pokušati dogodine – kazao je Andrija Balajić, trener Bednje.

Trener Varteksa nije skrivao oduševljenje.

- Rezultatski je pobjeda uvjerljiva, ali moramo priznati, i sa sportske strane reći da bi drugačija priča bila da im je igrao Ante Kulji. Bednji čestitke, oni su baš pokazali da su zrela ekipa, koja gaji playmaking sustav. Čestitke kolegi Andriji, a nadam se da će dogodine biti isto ovakvo finale, možda malo neizvjesnije – istaknuo je Zoran Vukelić, trener Varteksa.

Linker
27. rujan 2024 21:08