Munchen, 130810.Stadion Allianz Arena.Prijateljska nogometna utakmica izmedju Bayerna i Real Madrida, povodom odlaska Franza Beckenbauera sa svih funkcija iz minhenskog kluba nakon 46 godina kao igrac ili funkcioner kluba.Na slici: Jose Mourinho trener Real Madrida i Louis Van Gaal trener Bayerna.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
TOTTENHAM

Van Gaal novi trenera Spursa?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2013. 13:09

Kako tijekom nedjelje pišu engleski mediji, u Tottenhamu bi najradije da novi trener u klubu postane 62-godišnji Nizozemac Louis van Gaal...

Sadašnji je izbornik nizozemske reprezentacije u karijeri radio u Ajaxu, Barceloni, Bayernu i AZ Alkmaara, a sadašnji posao mu je drugi u karijeri na čelu nizozemske selekcije.

U Tottenhamu bi željeli da Van Gaal odmah naslijedi Andre Villasa-Boasa, koji je otišao iz Londona uslijed nekoliko razočaravajućih klupskih rezultata (0-6 protiv Cityja i 0-5 protiv Liverpoola). Tottenham želi da do kraja sezone Van Gaal usporedno obavlja dva posla, a ionako je poznato da će na kraju Svjetskog prvenstva u Brazilu Van Gaala na mjestu izbornika naslijediti Guus Hiddink, pa bi tada bio potpuno slobodan za obavljanje posla trenera na White Hart Laneu.

Recimo da se Tottenham trenutačno nalazi na osmom mjestu ljestvice. S utakmicom manje Tottenham zaostaje devet bodova za Liverpoolom.

Još se ne zna reakcija Van Gaala na spomenute napise.

Linker
24. rujan 2024 09:22