Dani Olmo je zabio za 2:1 Španjolske protiv Albanije

 Xavier Bonilla/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
POMOGAO I DANI OLMO

Uplatio 18 kuna i zaradio pravo malo bogatstvo, ali način na koji mu je to pošlo za rukom je nevjerojatan

Nepoznati je kladitelj odigrao 18 parova, a za četiri utakmice je strahovao do samog kraja
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2022. 08:07

Jedan nogometni zaljubljenik ima itekako razloga za slavlje. Nepoznati ljubitelj najpopularnije igre na svijetu iz Velike Britanije je u tamošnjoj kladionici uplatio dvije funte, odnosno par lipa više od 18 kuna, i zaradio više od 600.000 eura.

Na dobitnom listiću je pogodio čak 18 parova, a neki od njih su mu dobro testirali živce prije nego su postali dobitni. Čak četiri utakmice od njih 18 su završile u njegovu korist tek u sučevoj nadoknadi vremena.

Nepoznati kladitelj je odigrao parove engleskih nižih liga i utakmica reprezentacije, a u jednom trenu se činilo da će mu propasti listić čiji je koeficijent bio 252,992.44. Ipak, sreća ga je pomazila i donijela mu pravo bogatstvo.

Najprije je Colchester United FC uspio u 95. minuti zabiti za 1:0 i pobjedu protiv Tranmere Roversa, a koju minutu kasnije je završio i susret Mansfielda i Oldhama u kojem je domaćin slavio 2:1 pogotkom, pogađate, u 95. minuti.

image
LLUIS GENE Afp

Sretnom je kladitelju pomogao i nekadašnji igrač Dinama i španjolski reprezentativac Dani Olmo. Upravo je bivši veznjak Modrih u 90. minuti zabio za pobjedu Španjolske protiv Albanije i to samo pet minuta nakon što su Španjolci primili šokantan gol za izjednačenje.

Ipak, sve je izgledalo kao da će propasti na jednom paru. Mauritanija je vodila 1:0 protiv Mozambika, ali onda je došla 90. minuta i gol gostiju koji je u tom trenutku onome tko je uplatio ovaj listić srušilo sve snove. Ipak, dvije minute kasnije, nakon velike gužve u šesnaestercu je Mauritanija ipak zabila za 2:1, a Mozambik se više nije vraćao.

Tako je sretni kladitelj za uloženih dvije funte zaradio njih 505.984,88 što je oko 606.000 eura.

Linker
25. travanj 2024 09:59